Management Search voor

excellent internationaal ondernemen

Vacature informatie

 

Terug naar het overzicht Reageer direct

 

 

Inschrijving in ons Export Netwerk

 

Regelmatig krijgen wij het verzoek van onze relaties of wij hen in contact kunnen brengen met interessante kandidaten. Impliciet wordt daarbij gerefereerd aan kandidaten, die internationale ervaring hebben in de juiste branche, zodat de toegevoegde waarde in het ontwikkelen van een exportmarkt direct zichtbaar is. Kennis van de product (sector), landen-managementervaring, klantcontacten in markt, kennis van de distributiekanalen, in combinatie met de juiste (technische/commerciële) kennis en talenbeheersing, geven daarbij de doorslag.

Wij komen graag in contact met kandidaten, die (op termijn) een andere internationale uitdaging ambiëren en zich herkennen in het bovenstaande profiel.
Via ExportConnect2Europe zijn wij betrokken bij de invulling van internationale vacatures binnen Europa voor Overseas bedrijven die in Europe inversteren.
 
In dat geval ontvangen wij graag een open inschrijving. We nemen je gegevens, na een eerste analyse, dan op in ons selecte exportnetwerk om voor toekomstige opdrachten en aanvragen snel te kunnen reageren.
Daarbij staat het belang van de kandidaat voorop en dus is, in het geval van een mogelijke internationale management opportunity, onze eerste stap altijd de verificatie van interesse bij de kandidaat. Pas dan gaan we met zijn/haar toestemming onze relatie informeren over aanwezige interesse inclusief de toestemming om de CV gegevens te verstrekken.
 
Wij zullen kandidaten adhoc infomeren zodra er een duidelijke vervolgtraject kan worden ingezet.
 

 

Terug naar het overzicht Reageer direct