Management Search voor

excellent internationaal ondernemen

Vacature informatie

 

Terug naar het overzicht Reageer direct

 

 

Nieuwe uitdaging als Exportmanager?

 

Meer contact met je collega's voor een sterker exportnetwerk! 

Wat gaat er het komende jaar gebeuren in de export aanpak door Nederlandse bedrijven? De wereldwijde corona crisis maakt, dat we steeds meer op afstand gaan werken en minder klanten bezoeken. Hoe lang is dat houdbaar bij nieuwere klantrelaties of lokale partners? Hoe ontwikkelt zich de exportvraag per sector? Welke competenties zijn juist nu vereeist voor exportmanagement? Welke allianties kan ik aangaan met collega bedrijven om sterker vertegenwoordigt te zijn? Zijn er altenatieve producten of concepten, die ik juist nu op de markt kan introduceren? Waar zijn nieuwe uitdagingen in exportmanagement te vinden. Hoe staat het met mijn eigen carrière?

Onder deze omstandigheden een nieuwe internationale baan vinden is niet eenvoudiger geworden. ExportSelect ondersteunt met persoonlijke coaching kandidaten binnem de exportsector.

Via ExportConnect verbinden we exportmanagement om elkaar beter te informeren en te netwerken in deze onzekere tiijden. (www.exportconnect.nl)

Ben je actief in NL export  heb je daarbij een (sales)management verantwoordelijkheid meldt je dan via bijgaande inschrijving en we nemen contact met je op over de mogelijkheden:

 

 

 

  

 

Terug naar het overzicht Reageer direct