Partners Export

 

             

 

   fenedex nieuw

Fenedex is sinds 2005 partner voor ExportSelect. We werken samen bij de organisatie van de verkiezing van de exportmanager van het jaar. Daarnaast adviseren wij leden van Fenedex bij aanpassingen van exportorganisaties en benchmarking van salarisvoorwaarden van export- en internationaal werkzame managers. ExportSelect neemt ook deel aan het Member Benefits programma van de Fenedex.

 

 

  devlopment factory


Development Factory is de uitvoeringspartner voor ExportSelect van online kandidaat assessments en OPQ testen. De testen zijn afgestemd op internationale,commerciële en/of leidinggevende functies.

 

 

 

 

    elan   


Taalleverancier ElaN Languages heeft pasklare oplossingen om kandidaat-medewerkers door middel van  online taaltoetsen te testen op hun taalniveau. ExportSelect heeft in samenwerking met ElaN een online taalassessment dat als onderdeel van de selectieprocedure kan gelden voor alle belangrijke vreemde talen.

                        

 

 

maese    

                                                                     
 MaesenKoch levert voor ons een bijdrage in het testen van kandidaten op hun vermogen te assimileren met andere (zakelijke)culturen door middel van een online cultureel assessment.