Export vacature voor een

volgende stap in je internationale carrière.

Exportvacature... Uitgelicht

 

Onze opdrachtgever, WP Haton  BV, gevestigd in Panningen (Noord-Limburg), is gespecialiseerd in het bedenken, produceren en exporteren van bakkerijmachines voor geautomatiseerde deegverwerking voor industriële bakkerijen wereldwijd.  WP Haton excelleert in klantgerichte en innovatieve maatwerk oplossingen door op een flexibele en creatieve manier mee te denken met de klant.

WP Haton is onderdeel van de WP bakery group en is met een team van 100 enthousiaste en ondernemende medewerkers al  4 maal gekozen tot “best managed company of the year”. Het bedrijf exporteert over de hele wereld en stelt daarbij de behoefte van de klant centraal. Optimale service en productie ondersteuning in combinatie met (online)trainingen in het eigen “dough centre”  zijn daarvan goede voorbeelden. Op het Afrikaanse continent zijn veel kansen om brood kosteneffectief en duurzaam te produceren, met betrouwbare systemen tegen lage initiële kosten. Juist dat maakt export naar het Afrikaanse continent zo interessant en uitdagend! Daarom zoeken wij een ondernemende en actieve

 

    KEY ACCOUNT MANAGER- EXPORT AFRIKA

 

Functie omschrijving:
In deze functie wordt verwacht dat je zelfstandig nieuwe en lopende verkoopprojecten van deegmachines aan industriële bakkerijen in Afrika begeleidt en tot een goed resultaat gaat brengen.
Je werkt daarbij intern samen met collega’s voor een optimale klantenservice en projectbegeleiding, maar jij bent diegene die met de klant blijft meedenken. 
De juiste Key Account Manager dient te beschikken over een gezonde dosis initiatief in combinatie met de ambitie zich verder te willen ontwikkelen. Wij zijn op zoek naar enthousiaste kandidaten met een ondernemende instelling en die internationaal willen pionieren...

 

 

 

Ga naar ons vacature overzicht