Je kunt succesvoller zaken doen

als je elkaar kent en begrijpt

ExportConnect Netwerk.

 

ExportConnect is een leden-onder-leden forum, dat regelmatig bij elkaarop bezoek gaat om te zien hoe de dagelijkse exportpraktijk werkt en om van elkaar inspratie, kennis en contacten op te doen. Het netwerk is bedoeld voor export managers. Doelstelling is om elkaar te informeren over internationaal ondernemen, exportontwikkelingen, persoonlijke kansen en nieuwe business opportunities. De eigen exportpraktijk en de persoonlijke ervaringen zijn immers de beste raadgevers voor collega’s onderling.

 

Wat kan ExportConnect opleveren?

Uitbreiding van je eigen netwerk, referentie contacten voor nieuwe distributie partners, customer leads, informele werving exportmanagement, persoonlijke coaching en persoonlijke kansen, meer kennis over export vraagstukken, marktadvisering en handelsbeursinformatie. Ga naar www.exporconnect.nl voor meer informatie en de agenda met bedrijfsbezoeken.

De ExportSelect adviseurs gaan met de ondernemer van gedachte wisselen over de mogelijkheden en onmogelijkheden om export te laten groeien. Met behulp van onze Export Competentie Analyse kunnen we bepalen of de bestaande exportafdeling optimaal functioneert in de huidige of toekomstige landen-klantportfolio.