Menu

Actuele exportvacatures  |  Inschrijven  |  Contact

Management Search voor

excellent internationaal ondernemen

Kandidaten

 

Kandidaten kunnen uitsluitend via email solliciteren op een bestaande functie of in een open sollicitatie kenbaar maken, dat zij in de nabije toekomst geïnteresseerd zijn in een nieuwe stap in hun carrière.

In beide gevallen kunnen kandidaten de eigen personalia, de relevante internationale ervaring en overige cv-gegevens via het email formulier versturen. Over de manier waarop en hoe wij met deze persoongegevens werken, verwijzen we naar ons privacy reglement.

 

Voortgang bij een sollicitatie procedure.

Een voorselectie van reacties van geïnteresseerde kandidaten vindt plaats op basis van de harde functie criteria voortkomend uit het bestaande functieprofiel voor een vacature. Vervolgens komen we tot een geselecteerde groep van kandidaten waarmee wij interviews houden. Hieruit resulteren de kandidaten, die worden gepresenteerd aan de opdrachtgever. Bij een open sollicitatie beperken we ons in de eerste plaats tot een kennismakingsgesprek.

 

Interviews.

De interviews zijn deels gericht op  een beoordeling van de aanwezige export (branche)kennis en internationale ervaring; en zijn deels gedrags- en competentie gericht. Afhankelijk van de wens van de opdrachtgever kan er aanvullend en online een cultural assement in de vorm van een muliculturele persoonlijkheidsvragenlijst (MPV) worden afgenomen.

International Challenge Program

 

Lees verder