Menu

Actuele exportvacatures  |  Inschrijven  |  Contact

Onze ervaringen

in de exportsectoren

Onze business cases

 

Business case: Agrarische sector

Geen enkele sector is zo sterk verweven met export en internationaal ondernemen als de agrarische sector. Er is veel expertise in marktontwikkeling. Dus worden export- vacatures vaak ingevuld met kandidaten met een hogere agrarische opleiding..

Lees verder - referenties

Business case: Machinebouw & OEM

Nederland kent veel excellente (niche) bedrijven, die wereldwijde toeleverancier zijn van state-of-the-art machinetechnologie. De Hollandse combinatie van hoge technologische opleiding, creativiteit en flexibiliteit geeft wereldwijd kansen..

Lees verder - referenties

Business case: Consument - FMCG

Onze handelsgeest is nergens beter zichtbaar dan in de handel en export van consument producten. Van food tot non-food kennen wij talloze fmcg bedrijven, die wereldwijd hun producten inkopen of produceren ten behoeve van het Europese achterland..

Lees verder - referenties

Business case: Handel in commodities

De Nederlandse handel in commodities vinden hun oorsprong in de sterke posities van onze wereldhavens. Van food ingredients tot met chemicaliƫn en metaal zijn de netwerken wereldwijd in beeld..

Lees verder - referenties

Business case: Food ingredients

Een klein land met veel voedingstechnolo- gische kennis en grote voedingsbedrijven met een sterke R&D, is gericht op de wereldmarkt. Zowel als toeleverancier aan de internatio- nale voedingsmiddelenindustrie of als producent van consumentenvoeding..

Lees verder - referenties

Business case: Industrie toelevering

Je als ondernemer beperken tot alleen binnenlandse afnemers, betekent een beperking in omzetgroei en product- ontwikkeling. Dat geldt nog veel meer als je een niche-markt bedient. Niets is dan logischer om je te richten op exportmarkten..

Lees verder - referenties