Lokale aanwezigheid in onze grootste

exportmarkt is steeds belangrijker.

Lokale plaatsingen in Duitsland

 

Duitsland is met afstand de grootste exportmarkt voor Nederland. Lokale aanwezigheid met eigen salesmanagers is veelal noodzakelijk vanwege de regionale spreiding, maar ook om op de langere termijn om bij Duitse klanten serieus genomen te worden. ExportSelect Duitsland is een recruitment specialist in lokale Duitstalige sales of accountmanagers.

Kiest u er bijvoorbeeld voor om als Nederlandse bedrijf beter vertegenwoordigt te zijn op de lokale Duitse markt of  levert een eventuele  aanstelling van een  zelfstandige agent niet de gewenste resultaten en bent u (nog) niet toe aan de inrichting van een lokale juridisch- fiscale vestiging (vaak een GmbH) dan kunt u ook kiezen voor het “ home office model”

 

Wat is het “home office model”?
Veel Duitse accountmanagers opereren voor hun werkgevers vanuit huis. Dat is ingegeven door de grootte van het land en de gebruikelijke intensieve klantenbezoeken in Duitsland. Dat kan ook voor een Nederlandse moederfirma. Zo is het mogelijk om een Duitse verkoper  met home office  en een Duits arbeidscontract, dat is gekoppeld aan de Nederlandse BV en met een Duitse loonadministratie, als collega in dienst te nemen voor de bewerking van de  Duitse markt. ExportSelect kan deze aanpak al bij de wervingsgesprekken nauwgezet begeleiden.

 

Lokaal ingevulde sales vacatures in Duitsland met Duitstalig personeel voor o.a:

 

 pRESENT​         DAELMANS                USD      

 

  amefa                 dutchi               mavom

   

 

   ralston         HAKBIJL              zilverstadt           

 

   Stork          rollepaal   prins

 

 

    weasler                    romit   

                 

 

 

  svedex           comfoor            ​plasticon          

 

   holmatro          thermoflor              den braven

 

 

   vsh              ATS          smilde

                  

           

   maurice                crv                      

 

    olmix        movaclor       coppens