Wereldwijde succesvolle plaatsingen

binnen tal van exportsectoren.

Onze Referenties

 

Export Agri-Food

Geen enkele sector is zo sterk verweven met export en internationaal ondernemen als de agri-food sector. Exportvacatures in deze sector worden bij ons ingevuld met kandidaten met een hogere agrarische opleiding.

Lees verder - referenties

Export Industrieel

Nederland kent veel excellente (niche) bedrijven, die wereldwijd toeleverancier zijn aan de industrie met state-of-the-art machinetechnologie /onderdelen en die gericht zijn op exportgroei.

Lees verder - referenties

Export FMCG

Onze handelsgeest is nergens beter zichtbaar dan in de handel en export van consument producten. Van food tot non-food kennen wij talloze fmcg bedrijven, die wereldwijd hun producten verkopen.

Lees verder - referenties

Lokale plaatsingen in Duitsland

Duitsland is met afstand de grootste exportmarkt voor Nederland. Lokale aanwezigheid met eigen salesmanagers is veelal noodzakelijk vanwege de regionale spreiding.

Lees verder - referenties

Overzicht export functieprofielen

De ene exportvacature titel verschilt van de andere. Er wordt vaak ten onrechte geen onderscheid gemaakt tussen bijvoorbeeld het functieprofiel van een export manager en een internationaal account manager.

Lees verder - referenties

Onze toegevoegde waarde voor export

ExportSelect maakt zich waar door: kennis, snelheid, persoonlijke betrokkenheid en full service ontzorging door altijd een oplossing te vinden voor een exportvacature.

Lees verder - referenties