Wereldwijde succesvolle plaatsingen

binnen tal van exportsectoren.

Onze Referenties

 

Plaatsingen binnen Agri-Food

Geen enkele sector is zo sterk verweven met export en internationaal ondernemen als de agri-food sector. Dus worden exportvacatures vaak ingevuld met kandidaten met een hogere agrarische opleiding..

Lees verder - referenties

Plaatsingen binnen Industrie & Machinebouw

Nederland kent veel excellente (niche) bedrijven, die wereldwijde toeleverancier zijn aan de industrie met state-of-the-art machinetechnologie /onderdelen en die gericht zijn op exportgroei.

Lees verder - referenties

Plaatsingen binnen Consument - FMCG

Onze handelsgeest is nergens beter zichtbaar dan in de handel en export van consument producten. Van food tot non-food kennen wij talloze fmcg bedrijven, die wereldwijd hun producten verkopen.

Lees verder - referenties

Lokale plaatsingen in Duitsland

Duitsland is met afstand de grootste exportmarkt voor Nederland. Lokale aanwezigheid met eigen salesmanagers is veelal noodzakelijk vanwege de regionale spreiding.

Lees verder - referenties

Overzicht export functieprofielen

Een klein land met veel voedingstechnolo- gische kennis en grote voedingsbedrijven met een sterke R&D, is gericht op de wereldmarkt. Zowel als toeleverancier aan de internatio- nale voedingsmiddelenindustrie of als producent van consumentenvoeding..

Lees verder - referenties

Onze toegevoegde waarde voor export

ExportSelect maakt zich waar door: kennis, snelheid, persoonlijke betrokkenheid en full service ontzorging door altijd een oplossing te vinden voor een exportvacature.

Lees verder - referenties