Menu

Actuele exportvacatures  |  Inschrijven  |  Contact

Management Search voor

excellent internationaal ondernemen

Groei Abonnement

 

 

Een zéér kosten effectieve en structurele samenwerking voor de opzet en invulling van exportorganisaties bedoeld voor (kleinere) MKB ondernemingen, die internationaal willen groeien.

 

Hoe werkt het?

Op basis van een maandfee verzorgt ExportSelect als kennispartner de invulling exportvacatures, begeleiding& coaching exportpersoneel en periodiek organisatie advies voor exportafdelingen of -organisaties.

 

 

Voordelen opdrachtgever:

  • Niet meer een eenmalig project fee na plaatsing van een kandidaat, maar structurele betrokkenheid bij de opbouw van een exportorganisatie bij exportgroei.
  • Geen dubbele wervingskosten bij meer dan 1 vacature op jaarbasis, want dat valt binnen de afspraken op maandbasis ( advertentiekosten uitgezonderd).
  • Nooit meer financiële terleurstelling als de geplaatste kandidaat snel vertrekt en er al een project fee voor werving en selectie is betaald.

 

 

Maar ook.... extra service NAAST de werving & selectie voor Export:

  • Gebruik van onze expertise bij het adviseren van exportorganisaties
  • Coaching en asessment van exportmedewerkers
  • Benchmarking van beloningstructuren voor export en international sales
  • Periodiek sparringpartner over exportorganisatie ontwikkelingen.
  • Toegang tot het exportnetwerk van ExportSelect
 
 
Introductie  ExportSelect samenwerking.
 
Met onze langere termijn visie op het beter functioneren van een exportorganisatie, dat moet resulteren in meer exportgroei, willen we structureel samenwerken om de wederzijdse betrokkenheid te vergroten. ExportSelect levert niet aleen maatwerk in werving en selectie voor exportvacatures door een professionele accurate begeleiding én advies over exportorganisaties, maar wil ook aangesproken worden als er toch een onverwachte personele aanpassing nodig mocht zijn. Dat valt binnen de samenwerking.
 
Met onze focus op exportvacatures, onze kennis van exportorganisaties en ons uitgebreide en relevante export(kandidaten)netwerk, zijn wij een ideale partner om mee te denken en te ondersteunen bij de juiste invulling en samenstelling van de exportorganisatie. Zeker in het geval van groeiscenarios.
Bij de inzet van exportvacatures en bij de beoordeling van personeel hebben wij extra aandacht voor specifieke profiel en/of selectiecriteria, zoals omgang met buitenlandse culturen, talenkennis en vooral branche- én landen / regio ervaring. Daarnaast kunnen we ondersteunen bij de inpassing van de juiste kandidaat in de bestaande organisatie, adviseren over aanpassingen van de exportorganisatie bij groei, tussentijdse coaching gesprekken voeren, salaris vergelijkingsanalyse afgeven en gericht exportadvies geven voortkomend uit benchmarks uit ons netwerk.