Menu

Actuele exportvacatures  |  Inschrijven  |  Contact

Management Search voor

excellent internationaal ondernemen

Over ons

 

ExportSelect is een gespecialiseerd search bureau. Ons team is betrokken en heeft een gerichte focus op exportvacatures. Onze communicatie is tijdens de behandeling van een werving en selectie procedure effectief en pragmatisch. Eigen export en internationale management ervaring is daarbij het uitgangspunt. ExportSelect is ook initiatiefnemer en mede-organisator van de jaarlijkse Exportmanager Award uitreiking. Wij werken tevens samen met diverse internationale partners in search & selection.

 

 

Nancy Peters 
 mr. Nancy Peters, managing partner / consultant.
Afgestudeerd in bedrijfsrecht aan de Universiteit van Leiden. Zij is werkzaam geweest bij werving- en selectiebureau's voor midden- en hoger management en heeft gewerkt in diverse HR functies. Tevens is zij werkzaam geweest als recruiter binnen het internationale bedrijfsleven. Nancy heeft tevens de postdoctorale studie personeelswetenschappen afgerond en heeft langere tijd in het buitenland gewoond en gewerkt.

 

 

 

Raymond Smid 
 drs. Raymond Smid, managing partner.
Afgestudeerd in bedrijfskunde aan de Universiteit Groningen in samenwerking met de McGill University in Montreal, Canada. Raymond heeft diverse export- en internationale commerciële management functies vervuld  bij meerdere multinationals en middelgrote exporterende bedrijven in het binnen en buitenland. Hij heeft ruime buitenlandse management en sales ervaring opgedaan in vele landen via onder andere Nutricia, Nestlé, Philips en Intersnack.  Raymond is als coach en cursusleider ook actief betrokken geweest bij de exportmanagement cursus van de Fenedex en is chairman van ExportConnect, het netwerk voor directie en management om van elkaar te leren over internationaal ondernemen.