Menu

Actuele exportvacatures  |  Inschrijven  |  Contact

Management Search voor

excellent internationaal ondernemen

Uitgangspunten

 

1. Focus op kandidaten met kennis en vaardigheden voor export.

De invulling van exportmanagement functies vereist een aanpak met speciale aandacht voor de kennis, persoonlijkheid en de competenties van kandidaten, zoals het gevoel voor de buitenlandse (zaken)cultuur, aanpassingsvermogen, zelfstandigheid, export- en talenkennis. Daarnaast zoeken wij vaak naar kandidaten met een pioniersgeest, die internationaal kansen zien en die ook willen benutten.

 

2. Onze kennis van de arbeidsmarkt voor exportfuncties.

Door onze focus op export hebben wij een groot up-to-date netwerk van kandidaten (zoals exportmanagers, area salesmanagers en international accountmanagers). Via onze unieke zoek-systematiek (crossmatch), kunnen wij op een snelle  en efficiĆ«nte wijze relevante kandidaten vinden. Meestal zonder extra advertentie-kosten. Door onze partnership met de Fenedex hebben we bovendien een nog betere basis voor de bemiddeling bij exportvacatures.

 

3. Betrokkenheid bij export: snelheid en maatwerk.

Bij een werving & selectie procedure betrekken wij onze eigen exportkennis om opdrachtgevers te adviseren over het juiste functieprofiel, salariĆ«ring en invulling van de exportorganisatie. Tevens betekent onze betrokkenheid dat we snel resultaat kunnen leveren.