Wie mag uw bedrijf in het

buitenland vertegenwoordigen?

Export Search & Recruitment

 

Focus op exportervaring: Waarmee maken wij het verschil?

Onze recruitment is gericht op kandidaten met praktische exportervaring, talenkennis, relevante branchekennis en landenervaring. Dit zijn kandidaten, die bedreven zijn in de omgang met cultuurverschillen, ervaring hebben met lokale distributiestructuren en gewend zijn om te reizen. ExportSelect is dan ook het enige werving- en selectiebureau in Nederland, dat is gespecialiseerd in de recruitment van exportmanagers of international sales management.

Met onze kennis van de arbeidsmarkt en exportorganisaties stellen wij voor elke exportvacature het juiste functieprofiel samen. Door de focus op export en ons grote kandidatenbestand kennen we al veel geschikte kandidaten.

  

Toetsing op exportcompetenties:  Hét enige werving-& selectiebureau gespecialiseerd op export.

ExportSelect heeft een uniek exportmanager assessment ontwikkeld voor belangrijke exportcompetenties zoals doorzettingsvermogen, flexibiliteit, inlevingsvermogen, onderhandelen, zelfstandigheid, initiatief, klantoriëntatie en resultaatgerichtheid. 

Met de uitkomsten van deze test, ons kandidaten interview en met aanvullende tips over persoonlijke ontwikkeling, hebben we een voorspellende kijk op het functioneren van de toekomstige exportmanager.

 

Grootste exportnetwerk: Benchmarken met méér kandidaten.

Wij vinden de beste exportmanager of international account manager

Onze kandidaten shortlist is 100% afgestemd op het gewenste functieprofiel. Daaraan doen we geen concessies. Wij garanderen voldoende aanbod aan kandidaten, zodat er wat te kiezen valt. De juiste export manager of account manager is van doorslaggevend belang voor exportsucces. Hij /zij heeft heeft kennis van export, voldoende talenkennis, heeft een stevige reisbelastbaarheid en kent de lokale distributiestructuren en markten binnen de branche.

 
Gebaseerd op onze kennis van de arbeidsmarkt, ons exportnetwerk en ondersteund met online advertising en social media profiling garanderen wij een optinale kandidaten benchmark.