Carrrière tips voor de exportmanager

excellent internationaal ondernemen

Exportvacature van de maand:

 

Deze vacature is een echte uitdaging voor een pionier in de B2B automotive of machinebouw industrie.

 

2X  -  INTERNATIONAL KEY ACCOUNTMANAGER (MACHINEBOUW)

 

AWL Techniek BV, gevestigd in Harderwijk, is een state-of-the art machine producent op basis van geavanceerde automatisering, robotica en verbindingstechnologieën om klant specifieke productieprocessen te verbeteren. AWL is wereldwijd actief met vijf vestigingen (Mexico, USA, China, Tsjechië en Nederland) om global accounts effectief te kunnen bedienen. 
Als systeemintegrator levert AWL meerwaarde door verschillende verbindingstechnieken, zoals laser-, weerstand- en booglassen, lijmen en koude verbindingen, te combineren met andere oplossingen zoals mechanisch bewerken, buigen en snijden. AWL levert oplossingen voor industrieën in de Automotive, Opslag, Behuizingen, Bouw en Meubels. 
Binnen de business units Automotive & Specials zijn meerdere sales & projectteams actief, gerelateerd aan klant specifieke machinebouwconcepten voor industriële automatisering van productieprocessen voor de (serie)productie van onderdelen voor de  auto-industrie (automotive) (bijvoorbeeld fabrikanten voor carrosserie- of autostoel onderdelen), maar ook voor diverse industriële toelevering . (bijvoorbeeld fabrikanten van machinebehuizingen of bouw/installatie onderdelen). Voor deze dubbele vacature zoeken wij een verschillend profiel voor international key accountmanager:

 
Voor Automotive business unit is verkoopervaring binnen de  automotive (TIER2) én beheersing van accountplanning procedures bij grotere internationale key accounts belangrijk.
Voor de Specials business unit is algemene verkoopervaring bij  diverse machinebouw fabrikanten voldoende.
In beide verkoopfuncties ben je omzet en resultaatverantwoordelijk voor de verkoop aan  industriële (B2B) accounts in Europa. Binnen de business unit is de accountorganisatie een samenwerkend geheel met engineers, binnendienst en diverse landenorganisaties. Lees verder over functievereisten en kandidaten profiel op onze vacature pagina