Hèt Netwerk voor inspiratie en contacten om

te helpen bij je internationaal carrière.

Kandidaten CV Search-Base

 

 Door onze positionering en focus op export hebben we een doelgerichte en snelle werving:

 

  "Vanuit een kleinere vijver; met meer grotere vissen.. een sneller resultaat"

 

We nemen met onze werkwijze heel veel werk uithanden bij uw HR business partner, die anders via jobsites zelf een bredere werving moet opzetten. Waarom zelf zoeken als wij de meest relevante kandidaten al hebben gevonden? Hij/zij is veelal opgenomen in ons unieke export kandidaten netwerk. (bestaande uit een eigen database en online communities)

 

Functie eisen zoals bijvoorbeeld voor export sales vacatures nl. talenkennis, exportkennis, reizen, cultuurbegrip, kennis van het land en de markt in combinatie met productkennis, zijn bij ons eigenlijk al voorgeprogrammeerd. Op die wijze hoeft een nieuwe export (sales) manager niet opnieuw een distributiestructuur of een route-to-market te ontdekken.

 

Hij/zij is al door ons voorgeselecteerd op kennis en ervaring in bepaalde landen, bepaalde sectoren en is ingedeeld in b2b of b2c ervaringscategorie. Verder weten we of de kandidaat beschikt over account management en/of distributie management ervaring, al dan niet met een technische achtergrond of opleiding. Daarnaast hebben de kandidaten de juiste persoonlijke eigenschappen voor relatiemanagement en/of business development.

 

Het zijn ook kandidaten, die beschikken over exportcompetenties zoals: flexibiliteit, zelfstandigheid, aanpassingsvermogen, ondernemerschap, pragmatisme, initiatief nemen en probleemoplossend vermogen etc. Maar ook kandidaten, die kennis hebben van exportonderwerpen zoals exportcompliance, exportkrediet of financieringen, letter of credits en internationale logistieke kennis.

 

Wij blijven in verbinding met deze kandidaten en het is de onzichtbare kant van ons werk en van datgene waar we goed in zijn: Focus op de search van kandidaten voor export management, voor international sales en logistiek.