ExportConnect Netwerk voor

excellent internationaal ondernemen

Hèt netwerk voor export sales managers

 

ExportConnect Platform is hèt Export Carrière Netwerk en een informele ontmoetingsplaats voor international sales en exportmanagers, die zich verder willen ontwikkelen. 4 keer per jaar zijn er events met netwerkborrels .

Het ExportConnect Platform is onderdeel van ExportConnect International Management Forum en is expliciet bedoeld voor internationale carriere ontwikkeling.

Bedrijfsleden van het ExportConnect International Management Forum kunnen gebruik maken van dit platform om kandidaten te zoeken voor exportvacatures of het platform gebruiken voor het inzetten van outplacement van exportmanagers.

 

Ben je geinteresseerd in updates, coaching  en tips over je exportcarriere en wil je kennis delen met je directe collega's? Wordt dan lid van ons Export Connect Platform. Collega's onder elkaar uit diverse exportbedrijven kunnen elkaar verder versterken met informatie, exportkennis en opportunities. Deze onderlinge contacten zijn een informele manier om je netwerk verder uit te breiden.

 

Export managers en overige international sales managers kunnen op persoonlijke titel lid worden van  het ExportConnect Platform. Met als doel zich te laten informeren over loopbaanmogelijkheden, coaching en uitbreiding van de onderlinge contacten.

 

Deelname aan het ExportConnect Platform levert het volgende op voor je carrière:

  • inschrijving persoonlijke profiel in een selectief kandidaten netwerk.
  • coaching gesprek met loopbaan consultant.
  • deelname mogelijkheid aan events en netwerk borrel (4 x per jaar)
  • uitbreiding informeel zakelijk netwerk.
  • gerichte kans op nieuwe internationale job opportunity.

Kosten:  per jaar deelname per persoon € 285,- (ex btw). Aanmelden via info@exportconnect.nl  (o.v.v. carrière platform)

Het ExportConnect Platform is een initiatief van ExportSelect en ExportConnect.

 

Exportconnect International Management Forum is het kennis- en inspiratienetwerk voor senior international sales managers van Nederlandse exportbedrijven. Het is bij uitstek een ontmoetingsplaats voor het delen van internationale ervaringen en business leads.  Onderling contacten opdoen, elkaar informeren over exporteren en internationaal zakendoen staat voorop. 

Lees hier verder over ExportConnect.