Onafhankelijke benchmark met méér

aanbod van geschikte kandidaten.

100% benchmark op functieprofiel

 

Wat is onze meerwaarde als gespecialiseerd recruimentbureau?

 

Wij vinden de perfecte exportmanager, international account manager, area sales manager of business development manager.

 

Door een shortlist met kandidaten die 100% zijn afgestemd op het gewenste functieprofiel. Wij garanderen daarnaast voldoende aanbod aan kandidaten, zodat er wat te kiezen valt. De juiste export manager of account manager aanstellen is van doorslaggevend belang voor exportsucces. Met de huidige online job boards zijn er snel kandidaten te vinden. Dit zijn vaak ready-to-go kandidaten. Maar hoe zit het met de objectieve selectie benchmark? Waarmee wordt het kennisniveau over exportzaken, talenkennis, reisbelastbaarheid vergeleken? Hoe wordt de ervaring van de kandidaat ingeschat ten aanzien van lokale kennis van distributiestructuren en markt(landen)kennis binnen de branche/sector?

 
ExportSelect begeleidt Nederlandse exporteurs met de best mogelijk kandidaten selectie. Gebaseerd op onze kennis van de arbeidsmarkt, ons netwerk en met een objectieve benchmark-lijst met meerdere passende kandidaten.