Menu

Actuele exportvacatures  |  Inschrijven  |  Contact

De kurk van de Nederlandse export

nog beter laten drijven

MKB exportbedrijven

 

Veelal geldt voor het MKB, dat zij zonder een multinationale organisatiestructuur in het buitenland zakendoen. Door distributie-partners, agenten, eigen verkoopkantoren, joint ventures of via e-commerce structuren worden lokaal exportmarkten bediend. Het overgrote deel van de Nederlandse maakindustrie  is op één van deze manieren internationaal actief. Het verbeteren en inrichten van een exportorganisatie bij onze klanten is waar onze focus ligt. Dat doen wij door de juiste mensen op de juiste plaats te krijgen.

 

We kijken daarbij naar de exportrelevantie van een kandidaat: export- en talenkennis, ervaring in de relevante sector en in juiste exportlanden, zodat een exporteur niet opnieuw het wiel hoeft uit te vinden bij het betreden van nieuwe markten.

 

Deelname aan ons externe netwerk

 

ExportSelect is initiatiefnemer van het platform ExportConnect. Via dit netwerk vindt er regelmatig overleg plaats tussen senior management van vele exportbedrijven voor kennisoverdracht en uitwisseling van contacten en ervaringen. Een optimale gelegenheid voor exportbedrijven om deel te nemen en de eigen kennis en het netwerk te vergroten