Menu

Actuele exportvacatures  |  Inschrijven  |  Contact

Internationaal ondernemen begint met

het inleven in de markt en de klant

ExportSelect staat voor

 

Search, Management Coaching & Interim  voor Nederlandse exportbedrijven.

 

Search van internationaal managment om exportbedrijven bij te staan bij het uitvoeren van hun export- of internationale groei- strategie. Wij zijn vooral gericht op private equity participaties, MKB en familiebedrijven. Door ons sterke netwerk en focus hebben wij een interessant netwerk en de juiste contacten voor een doelgerichte search.

 

Het is onze overtuiging dat de internationale ervaring van het management het succes van een exportbedrijf bepaalt en wij bieden onze opdrachtgevers toegang tot een selectief kandidaten netwerk van internationale ondernemers, commercieel management en exportverkoop posities.

 

International business management en exportmanagement wordt in het buitenland geconfronteerd met andere culturen, gebruiken en gedragscodes. Internationaal zakendoen vereist karaktereigenschappen en competenties, die bepalen in hoeverre iemand succesvol kan omgaan met diverse zakelijke culturen. Competenties zoals inlevings- en cultureel aanpassingsvermogen, talenkennis, handelsgeest, initiatief, omgangsvormen en doorzettingsvermogen, zijn bij het zakendoen in het buitenland van groot belang. Dit geldt niet alleen voor strategische management issues, maar ook voor directe verkooponderhandelingen.

 
Het kunnen omgaan met andere normen en waarden is de sleutel tot internationaal succes! ExportSelect helpt opdrachtgevers dat te realiseren.