Met in-house logistieke kennis

excellent internationaal ondernemen

Vacatures Export Logistiek

 

Focus op management voor export logistics en international supply chain.

 

Waarmee maken wij het verschil?

Onze recruitment is gericht op kandidaten met praktische logistieke ervaring, talenkennis en relevante exportkennis. Dit zijn kandidaten, die bedreven zijn in de omgang met internationale logistieke stromen, inrichting van de juiste organisatie, kennis hebben van internationale regelingen, de transportsector en lokale distributiestructuren. ExportSelect is dan ook het werving- en selectiebureau, dat is gespecialiseerd in de recruitment van international supply chain managers en professionals in de exportlogistiek. Met onze kennis van de arbeidsmarkt en de exportorganisatie, stellen wij voor elke vacature het juiste wervingsprofiel samen. 

 

Met een groot netwerk met kandidaten, vinden wij meer en betere kandidaten voor de aansturing van de internationale logistiek of supplychain. Onze kandidaten shortlist is altijd 100% afgestemd op het gewenste functieprofiel. Daaraan doen we geen concessies. Wij leveren voldoende aanbod aan kandidaten, zodat er wat te kiezen valt en we altijd voor de beste oplossing kunnen gaan. De juiste kandidaat op deze cruciale positie in de organisatie is van doorslaggevend belang voor uw exportsucces! 

 
Met onze kennis van de arbeidsmarkt, ons exportnetwerk (online en off line) en ondersteund met online advertising en social media profiling, garanderen wij een optimale kandidaten benchmark.