Wij slaan een brug tussen Duitse kandidaten en

Nederlandse exporteurs.

Vacatures voor Duitsland

 

Ga direct naar: www.exportselect4germany.nl

 

Duitsland is met afstand de grootste exportmarkt voor Nederland. Om op de langere termijn bij Duitse klanten serieuzer genomen te worden, is lokale aanwezigheid met een eigen sales organisatie aan te bevelen. Met deze stap komt uw als bedrijf ook dichter bij de Duitse zakencultuur te staan.

 

Focus op Duits personeel om de export naar Duitsland goed te laten groeien. 

Wilt u beter vertegenwoordigt zijn op de lokale Duitse markt? En dan het liefst met eigen personeel (bijvoobeeld een sales- of account managers)? Of levert de huidige agent niet de gewenste resultaten? Heeft u (nog)geen eigen lokale juridisch- fiscale vestiging (vaak een GmbH)? of  kiest u liever voor de gangbare oplossing met het “home-office" model? 

 

 

Wij zorgen voor een culturele brugfunctie bij lokale recruitment in Duitsland.

Via ons Duitse netwerk en ons Support Office in Düsseldorf, kunnen wij een brug slaan tussen een Nederlandse functieprofiel en de lokale Duitse werving en selectie van kandidaten. Wij kennen door onze jarenlange ervaring de cultuurverschillen. Zodat er een succesvolle match tot stand komt tussen enerzijds de Nederlandse zakelijke cultuur en anderzijds de Duitse arbeidsmarkt! Onze recruitment is inclusief contractafstemming met Duitse sales managers of account managers. Om te voorkomen dat er onnodige onderlinge misverstanden gaan ontstaan, begeleiden we zowel de opdrachtgever als de kandidaat met een duidelijke communicatie en verwachtingsmanagement.

 

Maak kennis met onze Duitse aanpak met o.a.de  uitgebreide Q&A over Duitse werknemers op onze website ExportSelect4Germany.nl. Wij maken graag een afspraak om de opties te bespreken.